Healing

Samen op zoek naar evenwicht

Healing

Samen op zoek naar evenwicht

Healing

Samen op zoek naar evenwicht.

Voor wie

Healing is voor iedereen die genezing zoekt van lichaam en geest in aanvulling op de therapieën in de reguliere gezondheidszorg. Ook dieren zijn welkom.

Kinderen en dieren hebben met elkaar gemeen dat ze onbevooroordeeld tegenover de therapie staan. Ze hervinden hun natuurlijke balans dikwijls snel door hun positieve instelling en jeugd.

Wat doe ik

Als healer ben ik in staat om verstoringen in het evenwicht in lichaam en geest waar te nemen en te helpen herstellen. Ik geef via mijn handen een hoge energiefrequentie aan u door die uw zelfgenezend vermogen activeert. Daarbij staan mij heldere vermogens ten dienste, zoals helderzien, heldervoelen en helderweten, zodat ik met u ook de oorzaak van de disbalans kan onderzoeken.
Vroeger werd een healer magnetiseur genoemd.

De zorgverzekeraar brengt mijn therapievorm onder bij de energetische therapie.

Welke klachten komen voor behandeling in aanmerking

Elke ziekte of aandoening van lichamelijke of psychische aard kan voor healing in aanmerking komen. Resultaten zijn afhankelijk van de aard en de duur van de klacht. Healing kan helpen bij:

 

 • Somatische klachten
  Sportblessures, brandwonden, lichamelijk herstel na operaties of infecties, whiplash, burnout
 • Psychische problematiek
  Depressie, angsten, rouwverwerking, zingevingsvragen, pesten, hooggevoeligheid, autismespectrumstoornissen (ASS), ADHD, PTSS
 • Chronische aandoeningen
  Multiples sclerose (MS), migraine, astma, eczeem, chronisch vermoeidheidssyndroom (ME), ziekte van Lyme
 • Onverklaarbaar energieverlies
  Ondersteuning van een gezonde levensstijl en het versterken van het immuunsysteem

Healing op afstand

Healing kan ook op afstand plaatsvinden. Het vervangt geen behandeling in mijn praktijk, maar kan in situaties van overmacht (buitenlands verblijf, ziekenhuisopname, invaliditeit, quarantaine) toch een goed alternatief zijn.

Om de genezende energie aan u door te kunnen geven heb ik het liefst een foto van u in handen. Dat maakt het mij makkelijker om met u verbinding te voelen. De foto moet wel aan een paar voorwaarden voldoen:

 • U staat alleen op de foto (anderen mogen niet van de foto zijn afgeknipt) en de omgevingsfactoren zijn alleen ondergeschikt aanwezig. (dus geen dominante aanwezigheid van meubilair, natuur of stadsgewoel)
 • U bent frontaal en ten voeten uit in beeld
 • De foto is liefst recent gemaakt
 • De foto is op afdruk aangeleverd

Werkwijze en tarief
Ik maak een afspraak met u op welke datum en tijd ik u behandel. Ik kan u alleen behandelen als wij al een keer live contact met elkaar hebben gehad in mijn praktijk. De behandeling duurt 20 minuten. Daarna hebben we kort telefonisch contact over het resultaat.

Het tarief is € 45,-

We kunnen ook langer contact hebben. We beginnen het consult dan via de telefoon op een afgesproken datum en tijd. Na maximaal een halfuur beëindigen we het gesprek en start ik de fotobehandeling. Na 20 minuten hebben we nog even kort contact via telefoon of mail over de ervaringen.

Het tarief is € 70,-

 

In de media

Over mij en mijn praktijk is een aantal artikelen in tijdschriften geschreven. Helaas zijn deze niet als download beschikbaar. Maar een aantal quotes komt u tegen op de site.

 “In die tijd had ik vreemde dromen. Het ging altijd over mijn handen. Ik moest iets met mijn handen doen, maar ik begreep niet wat.”

Nouveau, interview met Trudy Kunz

“Tien jaar geleden ontdekte ik dat ik genezende handen had, maar buiten mijn kennissenkring deed ik daar niet zoveel mee. Ik beschouwde het als een hobby, naast mijn werk als journalist. Maar de krant waar ik werkte, ging bezuinigen en ik raakte werkeloos. Terwijl ik me afvroeg of ik weer een baan zou zoeken in de journalistiek, kwamen er steeds meer mensen die bij mij genezing zochten. Achteraf gezien heeft mijn ontslag me geholpen om de keuze voor dit werk te maken”

Onkruid, interview met Annelies de Reus

Bezoekadres

A. van der Tangstraat 15
2552 HG Den Haag
(gratis parkeren)

Bronvermelding website

Contact

Telefoonnummer: 070 325 70 15
E-mail: praktijkstiemer@florastiemer.nl

Beroepsorganisatie

Flora Stiemer is aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijzen) en is lid van de koepelorganisatie RBCZ (register van beroepsbeoefenaren complementaire zorg).   Privacyverklaring

AGB code: 90/029778 | KVK: 27.37.4634.0000

Deze website werd gemaakt door AV Websites & Teksten